Kompletiran je LINE UP Fresh Wave Festivala!

Jubilarno, deseto izdanje najboljeg BiH muzičkog festivala okupiće od 11. do 13. avgusta na magičnojbanjalučkoj tvrđavi Kastel neka od najtraženijih svjetskih i regionalna muzička imena!

Svoje nastupe na predstojećem Fresh Wave Festivalu potvrdili su: Adam Beyer, Sama’ Abdulhadi, Technasia, Claptone, Hot Since 82, Hernan Cattaneo, Buč Kesidi, SENIDAH, Vojko V. Kukus, Z++, Ajs i Timbe (Bad Copy) Smoke Mardeljano, Krankšvester, Grše, After Affair, Mladen Tomic, Sinisa Tamamovic, Coeus, Woodie, Nebs Jack, a listi potvrđenih pridružuju se još preko 30 izvođača, što će jubilarno izdanje, kada je riječ o broju izvođača, učiniti jednim od najmasovnijih do sada!

Program na najvećoj festivalskoj bini – Main stage-u svojim nastupima upotpuniće Ilija Đoković, Andrej Jelić, SMT#nG, Alexander G, Illusory i Luka Čikić, a spisak izvođača koji će nastupiti naJägermeister LIVE bini jubilarnog Fresh Wave Festivala kompletiraju banjalučki izvođači Brutal Protest, Green Bulz i Kosnik, dok će Energy Stage ove godine ugostiti najveći broj izvođača ikada u desetogodišnjoj priči najpopularnije underground D.J. bine u BiH!

Regionalna cream de la cream selekcija naći će se na ovogodišnjem Energy Stage-u, a najbrojniji program na ovoj bini do sada čine: Tomy De Clerque, Insolate, Lag, Dimitri, Forest People, Ena Smajic, Coem, Bokee, Haris, Luka Ćurguz, The Provincials, Calkins, Marko Vuković i drugi!

Deseti Fresh Wave će kao i u prethodnih devet izdanja festivala nastaviti da njeguje ideju da se nekim od najcjenjenijih muzičkih izvođača iz svijeta i regiona na istim binama pojave i banjalučki i izvođači iz BiH čime se Fresh Wave Festival nesumnjivo pokazao kao najvažniji festival koji na ovaj način direktno podržava domaću muzičku scenu!

U prodaji su najpovoljnije, trodnevne festivalske, Early Bird ulaznice i to u ograničenom broju, namjenjene najbržim fanovima najvećeg muzičkog festivala u BiH, a povodom jubilarnog izdanja festivala vlasnicima trodnevnih ulaznica na raspolaganju je i to potpuno besplatno Fresh Wave Kamp!

Napominjemo da je broj mjesta besplatnog kampa ograničen, tako da požurite i rezervišite najbolji smještaj za Fresh Wave 2022. Kako bi na vrijeme obezbjedili svoje mjesto u festivalskom kampu potrebno je da se uz već kupljenu trodnevnu festivalsku ulaznicu prijavite na e-mail:[email protected] ili da to učinite pozivom na broj +387 65 975 106, a sve detalje o desetom Fresh Wave Festivalu saznajte na www.freshwavefestival.com