Kobaya 8. aprila u Monsunu

Beogradske klabere čeka prava poslastica pošto se posle dužeg vremenskog perioda za di džej pult vraća kultni di-džej i producent domaće scene, Kobaya koji će zajedno sa Marco Bailey-jem, Goran Kan-om i Speedy-jem nastupiti 8. aprila u beogradskom klubu Monsun na promociju četvrtog izdanja srpskog labela „Lucky Light LTD

„Lucky Light LTD“ je prvi sprski (vinyl only) label koji je uspeo da okupi di-džej velikane kao što su The Advent, Alexander Kowalski, Petar Dundov, Gary Beck i Mark Broom, zbog čega je za veoma kratko vreme postao prepoznatljiv u svetskim tehno krugovima. Logičan rezultat toga je da su se prve tri LLL ploče mogle čuti u čuvenom Berghainu, Tresoru, na Drumcode večerima Adama Beyera, ali i na BBC radiju u emisiji „tehno barona“ Dave Clarke-a….

Pored Kobaya-e, koji je jedna od najbolje čuvanih tehno tajni Beograda, iste večeri slušamo nama dobro poznatog Belgijanaca Marco Bailey-ja, jednog od glavnih aktera tehno scene u poslednje dve decenije, Goran Kan-a koji praktično dolazi direktno iz čuvenog berlinskog Tresora u Savamalu, kao i , Speedy-ja.

Karte su 600 dinara.