Kiša razgalila hiljade posetioca #welovesound festivala u Zagrebu

Svetske zvezde Ricardo Villalobos, The Martinez Brothers, Sonja Moonear i Jackmaster priredili zagrebačkoj publici noć za pamćenje

Ove subote održano je drugo i vrlo uspešno izdanje #WELOVESOUND festivala na zagrebačkom jezeru Jarun. Kiša nije obeshrabrila hiljade posetioca drugog izdanja #WELOVESOUND festivala u plesu cele noći. Zagrebačka publika bila je opet odličan domaćin i još jednom dokazala kako je Zagreb na odličnom putu u povratku svoje titule europske party destinacije.

Hiljade posetioca iz cele Hrvatske, regije, zemalja Europe i Velike Britanije, pa čak i iz Dubaija, plesalo je na Jarunu uz muziku jednih od najaktualnijih zvezda svetske elektronske scene danas. Od 18h posetioci su uživali uz plesne ritmove Ricarda Villalobosa, The Martinez Brothers, Sonje Mooner, Jackmastera i domaće podrške Slavena Tušeka Pipsa do ranih jutarnjih sati. Festival je završio afterpartyjem u klubu Best gde su nastupili hrvatski izvođači Mariano Mateljan, Andrea Ljekaj, ali i jedna od najcjenjenijih žena elektroničke scene danas – Sonja Moonear.

Organizatori WELOVESOUND festivala su se putem socijalnih mreža zahvalili svim posetiocima koji su došli podržati ovogodišnji #WELOVESOUND festival i pozvali ih na svoj sledeći događaj, 6. rođendan Sonus festivala na Pagu. Ovaj, prema izboru fanova proglašen dvee godine zaredom najboljim hrvatskim festivalom i jedan od 15 najboljih svetskih techno festivala ove godine će se održati od 19. do 23. avgusta.