Joseph Capriati se obratio javnosti povodom napada svog oca

Italijanski tehno didžej i producent Joseph Capriati nedavno je hospitalizovan nakon što je izboden od strane svog oca, stabilnog je zdravstvenog stanja i nije životno ugrožen, potvrđeno je od strane njegove agencije.

Otac Joseph Capriati-a uhapšen je za pokušaj ubistva nakon što je sina u plućno krilo ubo kuhinjskim nožem. Prema nezvaničnim informacijala, Joseph se raspravljao sa majkom pre nego sto se u raspravu uključio i njegov otac. Joseph je udario svog oca dok je on uzvratio napadom nožem.

Joseph se sada obratio javnosti, moleći za razumevanje za ponašanje njegovog oca. Njegovu pročitajte u nastavku.

“Živ sam, hvala Bogu. Hvala svima iz sveg srca, prijateljima, rođacima, poznanicima, mnogim kolegama i promoterima koji su mi pokazali svoju brigu ovih dana. Dirnut sam. Nisam bio u stanju da pročitam i odgovorim na poruke, uradiću to u narednim danima kada se budem osećao bolje. Do jutros nisam imao snage da govorim, ali lekari su rekli da je najgore prošlo. Molim samo za jednu stvar, ukoliko je moguće, malo poštovanja za mog oca i moju porodicu, jer ni ja ni vi nemamo pravo da sudimo ono što se dogodilo. Porodične drame su deo svakodnevice, i privlače puno pažnje medija, jer su vesti često netačne i zbunjujuće. Opraštam svom ocu njegov ludački čin, i molim se za njega. Sada razmišljam samo o svom oporavku. Vidimo se uskoro“, poručuje Joseph.