Još samo danas karte za Topljenje po trenutnoj ceni!

Ulaznice za 6. decembar kada u Beogradu slušamo  Stil vor Talent ekipu ispred koje stižu Oliver Koletzki & Hidden Empire možete kupiti još samo danas po trenutnoj ceni od 1 290 rsd za regularnu kartu odnosno 2 090 rsd⁣ za VIP. Ulaznice možete pronaći putem prodajne mreže Tickets.rs, GIGS TIX ili online putem linka https://bit.ly/2or3W35⁣

Nemački DJ i producent Oliver Koletzki svoj muzički put počinje sa hip-hop ritmovima, a ubrzo otkriva ljubav prema elektronskim zvukovima koje proizvodi na jednom od prvih računara.

Sa osamnaest godina počine da pušta na pločama u svom rodnom gradu Brunswick-u i veoma brzo postaje jedan od najtraženijih DJ-eva domaće scene. 2000. godine odlučuje da se preseli u Berlin kako bi svoju strast pretvorio u karijeru. Tek pet godina kasnije prvi put je prepoznat, veliki Sven Vath dolazi do njegovog vinyla “Der Mückenschwarm” i verujući u njegov potencijal, objavljuje ga na svom “Cocoon” labelu. Nakon toga Oliver Koletzki počinje da vrti muziku na gotovo svim velikim žurkama i svetskim festivalima.

Uporedo sa sopstvenim uspehom, etiketa “Stil vor Talent” koju je osnovao 2006. godine, neprestano raste. Započeta kao platforma za sopstvenu produkciju, razvija se u odskočnu dasku za mlade talente.

Imena kao što su H.O.S.H., David August, Sascha Braemer, Nicone, HVOB, Kellerkind ili Niko Schvind uspeli su da se učvrste na sceni zahvaljujući ranim izdanjima Stil vor Talenta.

2015. godine Oliver Koletzki prepoznaje dvojicu mladih DJ-eva koji započinju svoj live projekat pod nazivom Hidden Empire i daje im šansu da izdaju svoje prve trake.

Njihova muzika je pravo plutajuće, emocionalno putovanje kroz karakterističnu mešavinu žanrova. Kombinacija euforičnih, uzdižućih zvukova bubnjeva i hipnotičkih melodija dovodi ih do sjajnih reakcija i do visokih plasmana na Beatportu, a mi ih pored Koletzkog slušamo na velikom audio-vizuelnom spektaklu, 6. decembra u Hangaru.