Joris Voorn remiksovao traku Royksoppa

Sa DJing karijerom koji traje već dve decenije i sa sve više izdanja potpisanih u svojoj diskografiji kojom isprobava različite zvuke i žanrove, Joris Voorn nastavlja da širi granice svog melodičnog istraživanja.

Zvukom koji je individualan i jedninstven za ovog producenta, prošla decenija bila je puna njegovih re-edita koji su kružili internetom mesecima i ponekad godinama. Sada, na početku 2015. godine, trek norveškog dua Röyksopp editovan je u stilu Joris Voorn-a.

Joris Voorn očigledno ima širok spekat instrumenata na raspolaganju, on je genije kada je stvaranje muzike u pitanju kome uspeva da traka bude avanturistička i zarazna, ponekad i sladunjava, kao i kvalitetna muzika pop žanra.

Veštine i tehnike koje Joris poseduje kada je izrada remiksa u pitanju još jednom su demonstrirane remiksom treka “I Had This Thing”, koji je izašao na najnovijem albumu“The Inevitable End”  norveškog dua Royksopp. Vešto je doprineo ugladjenosti i emociji trake, koja je u original bila vise prilagodjena za podijum. U tome je uspeo dodajući akustične teksture i zvuk sintisajzera a krajnji rezultat je odlično editovana numera koja nas još jednom uverava u to da Voorn zna tačno šta nekoj traci nedostaje. Njegov prepoznatljiv rad i jedinstven stil i kvalitet muzike doprinose njegovom polozaju kao muzičkog inovatora i talenta na elektronskoj sceni.

Remiks Joris Voorn-a “I Had This Thing” biće izdat 9. marta na Green etiketi.