ILLUSIONS – Denis Horvat u beogradskom Drugstore-u za Helloween!

Veče puno magije je pred nama – ovogodišnja Noć veštica biće u znaku novog projekta Illusions, koji u beogradski Drugstore kao hedlajnera dovodi talentovanog Denisa Horvata, zvezdu Afterlife-a i Innervisions-a i miljenika internacionalne publike.

Veliki Halloween događaj održaće se 30. oktobra u Drugstore-u, verovatno najboljem mestu u gradu za „trick or treat“ i kvalitetan elektronski zvuk pod maskama. Denis Horvat, Danac poreklom iz susedne Hrvatske, je talentovani DJ, producent i remikser koji se brzo upisao na mapu najznačajnijih izvođača na prestižnim etiketama kao što su Innervisions, Afterlife i Diynamic. Horvat nam setom koji je pripremio specijalno za ovo veče čarolije i iluzija donosi vibe omiljenog Afterlife-a u Beograd, a podršku će mu pružiti domaći Dj-evi – Illusory, poznati gradski girl-power dvojac Mimi x FY, a žurku će zatvoriti Nexie i Filip Fisher u b2b izdanju.

Karte su već u pretprodaji po ceni od 790 RSD i 1290 RSD (VIP i backstage karte) preko Gigstix prodajne mreže i u Vulkan knjižarama – nabavite svoj primerak na vreme dok promo-cene još traju!

Illusions je svojevrsna odiseja između percepcije i realnosti. Naš cilj je da sve koje nas posete odvedemo na putovanje između mašte i stvarnosti, koji se međusobno prožimaju i dopunjuju sa jednim zajedničkim ciljem – da se nađemo u drugoj dimenziji, u kojoj su sva čula rasplamsana uz pomoć kvalitetne muzike i nesvakidašnje produkcije. Ovaj nekonvencionalni događaj doneće bogat elektronski zvuk i nesvakidašnje vizuelne efekte koji udruženi stvaraju magiju.