iLee „Time Goes By”: Neodoljivi melodični vrtlog koji tera na ples

EXIT Soundscape sa ponosom je predstavio svoje najnovije izdanje „Time Goes By” koje potpisuje internacionalno prihvaćena proucentkinja i DJ-ica iLee. Atmosferična i teatralna, ova traka se iz dubina razvija u zavodljivu melodiju, uz hipnotišući ritam koji poziva na neizbežan ples. Zakoračite u ritam uz ovu zavodljivu melodiju, koja svakim bitom navodi na neizbežan, zapaljujući ples. Kao internacionalna DJ-ica i producentkinja, iLee i njen jedinstveni zvuk u potpunosti dolaze do izražaja u njenom novom izdanju, doživite njenu čar.

iLee – Time Goes By (Official Music Video)

„Ideja za ‘Time Goes By’ rodila se 2021. godine u meksičkom gradu Tulum. Tada je delovalo kao da je svet stao, vreme se zaustavilo. Jedini svetionik bila je ova traka inspirisana novim i jedinstvenim zvukom“ – rekla je iLee.

Kombinujući afro house, melodic house i tech house elemente, iLee oduševljava underground publiku od Evrope do Severne Amerike i šire svojim inspirativnim pristupom elektronskoj muzici. Sa preko dva miliona pratilaca na Instagramu, iLee je stekla široko priznanje u svetu house muzike već na samom početku karijere. Pored nastupa na višestruko nagrađivanom evropskom muzičkom festivalu EXIT, svoju žanrovsku raznolikost proširuje i kroz svoj alter ego, Lady Lee, kroz koji plasira open format, hip-hop i R&B.

Njene pesme, pažljivo smiksane do akustične savršenosti, redovno se rangiraju među top 100 na Beatportu i Spotify-u, ostavljajući fanove nestrpljive da čuju sledeće izdanje. Pre dve godine, zatvorila je Glavnu binu EXIT festivala nakon Calvina Harrisa, dok je 25.000 fanova dozivalo njeno ime. Nastupala je u poznatim klubovima širom Azije i Evrope, uključujući i čuveni Baoli Cannes gde se upisala u istoriju kao prvi ženski DJ koji je vrteo u ovom klubu. Vizija talentovane producentkinje je da usreći slušaoce kroz zvuk, svetlost i lepotu, a novo izdanje „Time Goes By” u tome besprekorno uspeva.

Slušaj iLee „Time Goes By” na svim striming platformama, klikom ovde.