Hot Since 82 organizuje Taken žurke u Los Andjelesu

Dva najveća grada u Americi ne mogu se više razlikovati. U Njujorku postoji uspešna klubska scena sa klubovima koji ostaju otvoreni sve do zore i retko kada prestaju sa služenjem pića. Dok, u Los Anđelesu, koji je naizgled ležerniji, klubovi moraju prestati sa služenjem pića u 02h, a većina mora i prestati sa radom par sati kasnije. Afterpartije i „underground“ žurke je postalo vrlo teško organizovati poslednjih par godina zbog sve učestalije navike LPD-­a da ih zabranjuje.

Stoga, nedavna izjava Hot since 82 da dovodi svoje „Taken“ žurke u LA je vrlo zanimljiva. Koncept događaja 23. maja je da okupi ljude kao nekada za vreme zabranjenih rejv žurki na tajnim lokacijama. Kao što možete videti (ispod) u aftermovie-­ju njegove „Taken“ žurke u Londonu, gde su svi učesnici  imali povez na očima i dovedeni su autobusom na lokaciju gde im je povez i skinut.

Sam koncept je vrlo primamljiv i pruža zaista uzbudljivo iskustvo. Ali u slučaju LA verzije postavljaju se veoma zanimljiva pitanja. Ako je tajna lokacija u pitanju,da li je to zbog nužnosti zbog policije ili samo zbog teatralnosti same teme,­što bi moglo značiti da se odvija u licenciranom klubu ili nekom drugom prostoru. Takođe se postavlja pitanje da li će događaj trajati do zore ili će se sve ipak završiti oko 02h?

Samo oni koji se prijave za ovaj event će imati te informacije, a to se može uraditi ovde.