Henry Saiz i Guy J na Winter Fresh Wave-u!

Winter Fresh Wave je zakazan za 28. decembar, a u amfiteatru sarajevskog Doma mladih nastupiće Hanry Saiz, Guy J, Nebs Jack i Forniva!

Winter is coming! Clubbing is coming!

Sezona klabinga je počela, nakon dugog toplog ljeta vrijeme je da se okrenemo omiljenoj poslastici pravih klabera i najavimo najisčekivaniji događaj za kraj godine, a to je, kao i proteklih par godina, Winter Fresh Wave, na kojem će u sarajevskom Domu mladih ove godine nastupiti Hanry Saiz, Guy J, Nebs Jack i Forniva.

Hanry Saiz je jedan od najsjajnijih talenata elektronske muzike, sa jedinstvenom produkcijom koja kombinuje progresivnu klupsku muziku sa žanrovima 80-ih, a način na koji to radi omogućio mu je

nastupe na najvećim svjetskim binama i festivalima kao što su Sonar, Glastonburi, Ultra, EXIT, Creamfields ili Global Gathering.

Podjednako, Hanry kao rođeni Madriđanin i temperamentni južnjak, itekako uživa nastupajući u klabing sezoni u klubovima širom svijeta (nekad to čini i sa bendom) a ovaj put imaćemo zadovoljstvo da nam svojim setom začini posljednju subotu u 2019. godini!

Guy J će nam u Bosnu i Hercegovinu, sudeći po poprilično bukiranom kalendaru, stići nakon  gotovo svjetske turneje s obzirom da je u posljednjih nekoliko dana započeo nastupe u Evropi u okviru kojih će nastupiti u Bugarskoj, Mađarskoj, Malti i rodnom Izraelu, a prvi dio decembra  rezervisan je za nastupe na istočnoj i južnoj obali SAD u Filadelfiji, Njujorku, Hjustonu, Majamiju.

Njegov portfolio je raznolika zvjer, sarađivao je sa velikim facama elektronske muzike kao što su Tiga, John Digweed, Depeche Mode, a njegova izdanja pronalaze poklonike širom planete koji se lako zaraze melodičnim, sint, progresivnim elektronskim zvukom. Guy J izdaje za čuvene izdavačke etikete Bedrock Records, Balance Music, Turbo Recordings, Phoenix Music International, Proton Music, Cadenza, a biće pravo zadovoljstvo ugostiti ga na novom izdanju Winter Fresh Wave-a!

Na kultnim plesnim podijumu Doma omladine u sarajevu Resident DJ Winter Fresh Wave-a je Nebs Jack, a biće, kao i uvijek, uzbudljivo čuti šta je za finale 2019. godine pripremio sarajevski DJ i producent Forniva.

Obezbjedite se na vrijeme svojom ulaznicom, koje će se uskoro naći u prodaji, a za više informacija pratite objave na www.freshwavefestival.com