Happy Days Festival ovog vikenda u Bečeju

 „HAPPY DAYS FESTIVAL“ nastao je u saradnji “Happy days”, Bečej i „Kancelarija za Mlade Bečej“. Održaće se u Pozorišnom klubu Bečej, novembra 04-05.2022. godine.

Projekat ima za cilj da okupi umetnike i muzičare i pokrene Festival umetničnog stvaralaštva, povezujući tako mlade svih nacionalnosti, u zajedničke kulturne aktivnosti.

Ovo je samo nastavak onoga što oni uveliko rade, a to je briga o razvoju mladih, bez obzira na njihovu pripadnost.

Festival će ponuditi prezentacije umetničkih formi koje su svojstvene 21. veku, a koje se naslanjaju na istoriju muzike i vizuelnih umetnosti, izraslih u nove forme koje odlično korespondiraju sa savremenom publikom i vremenom u kome živimo.

Moderne scenske forme, kao što su live act, DJ set urbane kulture ili forme koje dolaze iz moderne vizuelne umetnosti kao što su apstraktno slikarstvo i fotografija, najprisutnije su na svetskoj umetničkoj sceni, te bi ovakav jedan festival stavio i našu zemlju i grad u istu ravan sa dešavanjima u svetu.

Projekat je koncipiran kao dvodnevni ciklus, sa uvodnom izložbom svih prijavljenih umetnika u van koncertnoj sali (hol Pozorišta), u nastavku sledi muzički program u koncertnom delu (Pozorišni klub) sa početnim izvođenjem bendova, potom i sa Live Act i DjJSet nastupima.

Ulaz je slobodan.

Program festivala:

MUSIC

Petak 04.11

RUNY

FAKTOR X

DIVNA FOREST

ALEX SAVKOVIC

TARIK ALIC

WOCKY

STIV

Subota 05.11

MKDSL

SJAJ&I

DIGOD & MARKO BERBAKOV

ELLB & YOYO

DEEMAN

KID

ART

DUSAN PUJIN,BOJAN STRIČEVIC,DALIBORKA POPOV,MARIJA VUJACKOV,DAMIR GRCIĆ,

SZEP LENARD EVA,KAMPRY ART,,ANA URBAN,BE-ETNO-ART,BEBIN NAKIT