Guy Mantzur 6. avgusta na Adi Bojani

Click2Dream organizacija vam u saradnji sa Gecko Positive House predstavlja dogadjaj ljeta! Po prvi put u Crnoj Gori, izraelski progresiv mag – GUY MANTZUR – predstavice se publici na najljepsoj lokaciji na crnogorskom primorju – Adi Bojani i uz svoje magicne note potrudice se da vas povede na putovanje koje cete sigurno upamtiti! Vlasnik Plattenbank etikete koji je izdavao jos i za Lost&Found,Sudbeat i Kompakt Records nastupao je rame uz rame sa imenima iz samog vrha kao sto su Hernan Cattaneo, Guy J, John Digweed, Sahar Z, Agents of Time, Henry Saiz, Guy Gerber, Cid Inc, John Acquaviva, Joris Voorn, Mark Marzenitt i rezident je najpopularnijeg kluba u Tel Avivu – The Cat & The Dog! Domacu podrsku ce sacinjavati vec svima dobro poznati Rayo,Raven TK i za kraj kao slag na tortu za najljepse svitanje potrudice se AudioStorm!

Cijena karte do ponoci iznosice 7e,dok ce nakon 12 sati cijena ulaznice biti 10e.fb cover 1RAYO – Radomir Raicevic a.k.a. Rayo , poceo je karijeru jos davne 1995. godine pod uticajem Pink Floyd, Underworld, Chemical Brothers, Massive Attack, Jean Micheal Jarre i mnogih drugih, inspirisan od strane vise muzickih zanrova kao sto su acid jazz, afro funk, trip hop i elektronska muzika nastupao je sa imenima kao sto su Petar Dundov, Terry Lee Brown JR., Siopis, Toni Rios, NU, Funk D’ Void, Yvan Genkis… Vlasnik Gecko Positive House-a ima reputaciju organizovanja zurki na bajkovitim mjestima,a ova oaza svakako je jedno od njih!

RAVEN TK – Gavrilo Jovovic a.k.a. Raven TK rodjen je 1986. godine,a muzikom je poceo da se bavi 2007.Tri godine kasnije on i kolega oformili su Tehno Kliniku.Nastupao je sa DJ-evima poput Guy J, Alexander Kowalski, Chries Liebing, AGENT!, Cristian Varela, Spektre, Vladimir Acic, Max Graham, James Zabiela, Jimmy Van M, Umek, Boza Podunavac, Petar Dundov i mnogi drugi… Vec drugu godinu zaredom nastupa na Sea Dance festivalu,a izmedju ostalog nastupao je i na Exitu,Refreshu,Lunar festivalu,Spring Break-u…

AudioStorm – Ognjen Vuković a.k.a. AudioStorm jedan je od najiskusnijih crnogorskih DJ-eva i producenata koji je svoju sreću pronašao u deep i progressive house zvuku. Od ranog djetinjstva pokazivao je interesovanje za muziku, i obožavao bendove kao što su Pink Floyd, Joy Division, Depeche Mode itd, a početkom devedesetih se okrenuo promovisanju elektronske muzike i underground žurki u Crnoj Gori. AudioStorm sada izdaje za nekoliko etiketa i ima podršku od svjetskih DJ-eva i producenata koji su mu bili inspiracija da nastavi da se bavi ovom muzikom.