Green Love započeo novu sezonu uz tehno spektakl na Spensu

Svetski techno zvuk, fantastično ozvučenje i rasveta, sala Spensa puna rejvera koji su do jutra uživali na prvoj po redu Green Love žurci ove godine, obeležilli su martovsko izdanje Green Love festivala.

Subotnja Green Love žurka najavila je sjajnu sezonu koju su otvorili Pig & Dan koji su još jednom pred domaćom publikom dokazali su da su sa razlogom jedni od najtraženijih tehno producenata, a novosadska publika nije štedela reči pohvale za domaću podršku koju su činili TKNO, Aleksandra Duende i Vladimir Aćić.

Hiljade pravih partijanera nije krilo oduševljenje programom, standardno dobrom organizacijom i čitavom atmosferom na SPENSu te su klaberi ostali da plešu do ranih jutarnjih sati . Već 13. maja očekuje nas nova Green Love žurka uz provereno dobru tradiciju večeri di džej dama. Magdalena, Marina Karamarko, Lea Dobricic, Sugar Lobby i Dijana Knezevic – Dee  razdrmaće SPENS!

Magdalena, trenutno jedna od najtraženijih ženskih techno DJ-eva prvi put će nastupiti u Novom Sadu. Sestra svetski proslavljenog Solomuna, član je širom sveta poznate DYNAMIC porodice od samog osnivanja. Ubrzo je postala jedna od omiljenih producentkinja, a publika širom Evrope upoznala je kada je stajala za mix pultom najpoznatijih underground klubova. Magdalena je ubrzo postala vladarka čuvenih jutarnjih after žurki, da bi potom proputovala ceo svet uz etiketu Dynamic, nastupajući i na brojnim festivalima. Najpoznatije mesto partijanera, Ibica, postala je leti Magdalenina druga kuća. Njen specifičan muzički ukus, kao i zanimljiv karakter, učinili su je jednom od omiljenih muzičarki tamo. Koliko je društvena i dopadljiva svedoči i činjenica da je na svaku žurku prati čitava grupa devojaka koja ne propušta ni jedan njen nastup. Kako muzička kritika kaže, Magdalena poseduje sve osobine koje treba jedan DJ da ima, a zna da oseti atmosferu i pruži ljudima žurku kakvu žele!

Na majsko izdanje Green Love festivala stiže i pravo osveženje za elektronsku scenu – Marina Karamarko! Rezident VIVa Warriors žurki u prestižnom Snakeys-u na Ibici. Živeći tamo, puštala je muziku rame uz rame sa najvećim svetskim producentima kao što su: Steve Lawler, Darius Syrian, Sante, Phillip Bader, Guti, Robert Dietz, Detlef, Anek i mnogi drugi. Takođe imala je priliku da nastupi u najvećem klubu na svetu Privilege. Pored Ibice, nastupala je u brojnim klubovima Evrope i postala jedna od omiljenih ženskih DJ-eva. Zbog svoje otvorenosti, opuštenosti i profesionalizma, Marina zavređuje pažnju sve većeg auditorijuma iz godine u godinu.

Zajedno sa Magdalenom i Marinom nasupiće i dame već dobro poznate publici Green Love festivala, Lea Dobričić, Sugar Lobby i Dee.

Iskoristite promo period za kupovinu Green Card-a 

Čuvena kartica Green card kojom obezbeđujete ulaz na tri preostale Green Love žurke, u maju, oktobru i decembru, nalazi se u prodaji po promo ceni od 1990 dinara, dok za predstojeću žurku u maju, ulaznica po promo ceni iznosi 790 dinara.

Ulaznice za majski Green Love se mogu nabaviti na prodajnim mestima Gigs Tixa. Green Card se takođe nalazi u fizičkoj prodaji, a može se nabaviti i putem sajta Gigs Tix.