Gitarista i bubnjar John-a Newmana i Jessie J na Limb stejdžu Go2 Halloween maskenbala

Na devetom po redu Go2 Halloween maskenbalu, u okviru Limb stejdža, muziku će puštati i gitarista Ben Martinez i bubnjar Jackson Ellis Leach! Sastav Hired Guns ili na srpskom Plaćenici čine Ben Martinez i Jackson Ellis Leach, dva DJ-a, producenta i muzičara iz Londona. Njihov, može se reći, dnevni posao je da putuju svetom svirajući bubnjeve i gitaru za neke od najvećih imena trenutne svetske muzičke scene kao što su John Newman, Sophie Ellis-Bextor, Jessie J, Jasmine Thompson… Kada se nađu u ulogama di džejeva, muziku koji najviše vole da puštaju je electro disco, funk i hip hop.

Go2 Halloween maskenbal sa temom Danteove Božanstvene komedije, ove godine održaće se u subotu, 29.10. u klubovima Drugstore Beograd i Fabrici sa početkom od 22h. Na tri stejža – Pakao, Raj i Limb, kroz tri muzičke celine – tech/tech house; commercial house/pop; hip hop/r’n’b/d’n’b; maskirane (ili možda nemaskirane) posetioce održaće budnim na podijumima i grčki DJ Angelos Hiros aka DJ Anjel.

Didžej pult delio je sa brojnim zvezdama elektronske muzičke scene poput Miss Kittin, Supernova, Angel Moraes, Fabrizio Maurizi, Mark Knight, Hector Couto, Jojo Flores, Cuartero, Leon, Finnebassen, Riva Starr, Black Coffee i mnogim drugim a na Go2 Halloween maskenbalu nastupiće u okviru stejdža Raj.

Pored ova dva noviteta, u Drugstore-u i Fabrici nastupće i italijanski DJ i producent Uto Karem, kao i ekipa najpoznatijih beogradskih DJ-eva, a to su – Alternativa (Nemax Jackmill & Kristijan Petrovski), Bdat Džutim, Cherry On Top (DJ IKE & DJ Lea), Danijel Čehranov, Dušan Topalović, Kristijan Molnar, Lady Dee, Oysha, Radio NULA Showcase (DJ Iron & Rebel B), SMT#NG i ZWEIN.

Podsećamo da je još malo vremena ostalo da osmislite vaše maske, a ukoliko ste okupirani svakodnevnim obavezama i nemate mnogo vremena za kreiranje iste, Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity je tu da vam pomogne! Po simboličnim i veoma pristupačnim cenama, šminkaće vas na licu mesta od ranih jutarnjih časova, a termin možete zakazati pozivom, sms-om ili preko Viber-a na broj 060 723 78 54.

Karte će na ulazu biti skuplje, a sada ih možete kupiti po ceni od 1000 RSD na svim Gigstix i Eventim prodajnim mestima, kao i u Mikser House-u i Zla Šteku.unnamed-3