Exitov No Sleep festival izglasan za najbolju žurku 2022!

Domaća publika je Exitov novembarski No Sleep festival izglasala za najbolju žurku u 2022. godini na Onlyclubbing portalu! U konkurenciji sa preko 40 događaja i festivala , upravo No Sleep dobio je najveći broj među više hiljada glasova, još jednom pokazavši snagu rejverske zajednice koju ovaj festival stvara od svog prvog izdanja 2018. godine. U izbor su ušle žurke širom zemlje sa preko 500 posetilaca, bez velikih festivala poput Exita. Svoju veliku zahvalnost ogranizatori iz EXIT tima šalju upravo tim vernim fanovima jer je zahvaljujući njima još jednom potvđeno da No Sleep nije samo muzički događaj, već pravo, iskreno i istinsko okupljanje svih onih koji vole elektronsku muziku. 

U 2022. No Sleep je proslavio i titulu za „Najbolji novi festival Evrope”, a kako je uspešno započeo Exitovu festivalsku sezonu, a zatim je i trijumfalno zatvorio, pokazao je da je nagrada u potpunosti opravdana! U 2022. našao se i u trci za „Najbolji festival u zatvorenom prostoru”, na Evropskim festivalskim nagradama, obećavši brojnim priznanjima da u ovoj godini dolazi još jači.

Pamtiće se da je ova godina donela trostruko maratonsko rejv iskustvo, sa dva No Sleep festivala u produkciji EXIT tima i Exitovu No Sleep Novi Sad binu. Amelie Lens, Indira Paganotto, Reinier Zonneveld, Nina Kravitz, Agents of Time, Stephan Bodzin, PartiBoi69 samo su neka od imena koja su dirigovala bitove na prošlogodišnjim izdanjima festivala, i učinila ih iskustvom koje ne sme da se propusti.