Epizode Albania najavljuje Solomuna i otkriva nastupe po danima

Završno odbrojavanje do Epizode festivala u Albaniji je u toku! Revolucionarni muzički i umetnički festival počinje 23. i trajaće do 26. septembra na živopisnoj lokaciji plaže Rana e Hedhun u Shengjinu u Albaniji. Line-upu se priključuje SOLOMUN, koji će imati All Night Long nastup na završnom danu festivala, zajedno sa drugarima sa etikete – ADRIATIQUE.

U nastavku otkrivamo i pregled nastupa po stejdževima i danima, uz detalje gde i kada će nastupati velikani svetske elektronske muzičke scene MARCO CAROLA, MICHAEL BIBI, RICHY AHMED, LEE BURRIDGE, ADRIATIQUE, DUBFIRE, BINH, MARGARET DYGAS, PETRE INSPIRESCU, PRASLEA, HECTOR, GUTI, NASTIA, MAAYAN NIDAM, ANFISA LETYAGO, HECTOR, GUTI i drugi.

Ove globalne DJ superzvezde vrtiće se zajedno sa najboljim međunarodnim i regionalnim talentima, kao što su CHKLTE, DAN ANDREI, DAVID GTRONIC, JANERET, JAVIER CARBALLO, MAHONY i YULIA NIKO, zatim ALBAN HI-DINI, E/TAPE, LIBURN, LEKE, ROUSTAM, TYOMA i ABELLE.

Epizode ​​nastavlja da dovodi najveće svetske headlinere dok takođe i predstavlja najbolje regionalne umetnike, koji će neprestano razmrdavati publiku na plaži četiri dana i noći. Muzički sjaj će se proširiti na dve posebno osmišljene pozornice, praćene dnevnim aktivnostima na zapanjujućoj novoj lokaciji. Peščane plaže, mediteranska flora, primamljivi pejzaži i hipnotišući zalasci sunca, kao i domaća kuhinja i gostoprimstvo, čine ovaj zaista jedinstven festival kao nijedan drugi festival na svetu.

Cena Multi Pass ulaznica biće 119 €, dok će balkanske zemlje imati posebnu cenu od 64 €. Sister Multi Pass će biti dostupan po 119 €, a grupni Multi Pass po 269 €. Ulaznice se mogu kupiti putem Epizodovog sajta: www.epizode.eu

23. septembra program počinje u 13:00h na Shell stejdžu uz širok spektar lokalnih artista kao što su LEKE, ALBAN HI-DINI, RRRRON i drugi. Ekipa Vatos Locos preuzima pult u ponoć, za kojim će se naći HECTOR, DAVID GTRONIC i CHKLTE, a tu je naravno i najbolji iz Srbije – MARKO NASTIĆ.

24. septembra na Shell stejdžu naći će se RUNY iz Srbije, berlinski JOHN DIMAS i VOIGT.MAS, VARHAT i JANERET iz Yoyakua, kao i MAAYAN NIDAM. Tehno dame ANFISA LETYAGO, NASTIA i ABELLE baciće svoju magiju posle ponoći, a zatim će ih pratiti BEJENEC live i LEO LUMEZI. Sea stejdž kreće sa radom uz zalazak sunca, gde će se publici za pultom predstaviti generalni producent Epizode-a TYOMA, koji će raditi warm up za britanske legende RICHY AHMED, YOUANDME and ADOLPHO & FRANKY. Noć na Sea stejdžu donosi DJ zvezde MICHAEL BIBI-a i DUBFIRE-a, a za završni set zadužen je moskovski KOLFORD.

25. septembra na Shell stejdžu desiće se zanimljiv spoj nastupa internacinalnih i regionalnih talenata kao što su SPOKENN, DUC IN ALTUM, NOIZAR, EQUINOXX, LIKATEK, WYRO live i GEVORG SIMONYAN. Legende minimal zvuka MARGARET DYGAS, BINH i PETRE INSPIRESCU nastupaće nakon ponoći. Sea stejdž će se ponovo otvoriti uz zalazak sunca, a za pultom će se naći E/Tape, kao i SECRET47, SWEELY i MAHONY.  Globalna zvezda MARCO CAROLA biće headliner večeri tokom noći, a uz njega za pultom će se naći GUTI i ROUSTAM.

26. septembra stižu heroji rumunske elektronske muzičke scene DAN ANDREI i PRASLEA, dok je poslednji zalazak sunca rezervisan za nastup osnivača popularne All Day I Dream etikete – LEE BURRIDGE, a uz njega tu su i YULIA NIKO, MASHKOV i DEIAN.

Label boss jedne od najvećih muzičkih etiketa Diynamic – SOLOMUN, zatvoriće festival All Night Long setom, prvo solo, a zatim uz drugare ADRIATIQUE.

Više informacija na sledećim linkovima:

Epizode Albania Website (www.epizode.eu)

Epizode Facebook (@epizode.official)

Epizode Facebook (@epizode.albania)

Epizode Instagram (@epizode_official)

Epizode Instagram (@epizode.albania)