Enzo Siragusa postaje rezident HYTE partija u klubu Amnesia na Ibizi

Enzu se ostvarila želja – postaje rezident HYTE partija u klubu Amnesia na Ibizi. Ovog Sicilijanca sa sedištem u Londonu možete pronaći po cijelom svijetu kako se bavi onim što voli – DJingom, a iz njegovog studija izlaze sjajni trackovi i suradnje.

Za svoj život često kaže kako je kao neki dobar san, što ne čudi kad uzmemo u obzir da se svako delovanje uz predanost i ljubav pretvore u ono što smo oduvek želeli. Iako se kao umetnik već etablirao u elektronskoj industriji, kako se čini, njegovo vrijeme tek dolazi. Enzo Siragusa, dovodi FUSE party brend u sklopu HYTE Ibiza partija u main room planetarno popularne Amnesije, ali i u Hrvatsku na HYTE Zadar koji će se održati 22. i 23.07. na plaži Kolovare u Zadru i kasnije u zadarskim klubovima.

Ovog ljeta Enzov san postaje stvarnost, markiraju Ibizu kao svoju ljetnu rezidenciju i to u Amnesia klubu, u sklopu Hyte Ibiza programa koji je prošle godine imao sezonu nezaboravnih partija s kojima su se jasno pozicionirali na zvezdano nebo clubbing scene čarobnog otoka, a od ove imaju još mnogo toga za ponuditi.

Enzo Siragusa talent je novog vala umjetnika koji su osvježili scenu na otoku, a nastupao je i s njemačkom DJ damom tINI kao dio tINI and the ganga uz svoje Fuse snage kao Rossko i Rich NtX, a setovi ove bande uvijek su bili dobro primljeni na plesnim podijima.

Ovo ljeto FUSE ima svoju priliku da podcrta svoje mesto na sceni, a već lagano predviđamo kako će ovo biti najuzbudljivija sezona u Amnesiji do sada. Enzo Siragusa ima priliku Fuse povesti na vrh scene, kao što su to svojevremeno napravili Hawtin s M-nusom i Luciano s Cadenzom.

Enza u Hrvatskoj ove godine možete čuti čak dva puta. Nastupit će na HYTE Zadar koji će se održati 22. i 23.07. na plaži Kolovare u Zadru i Sonus festivalu koji će se održati od 21. do 25.08. na plaži Zrće na ostrvu Pagu.