Doctor Jeep i DJ Fett Burger ovog vikenda u Karmakomi

Karmakoma ovog vikenda ima goste iz Sjedinjenih Američkih Država i Norveške. U petak natupaju Doctor Jeep, Feloneezy i Tadi, dok će u subotu klub imati još jedno house veče sa DJ Fett Burgerom, Nikolom Vemićem i Alijem Güneyom. Karte za oba događaja možete da kupite na sajtovima tickets.rs i Resident Advisor.

Doctor Jeep – Snake Eyes

Samoproklamovani BPM kauboj Doctor Jeep pleni pažnju još od studentskih dana, kada se dokazao eklektičnim didžej setovima u Bostonu. Sada je poznat kao neko ko može satima da meša techno, dancehall, drum n bass, dubstep i druge žanrove koji potenciraju karakteristične ritmove, što je negde I prirodno kada se uzme u obzir da je ovaj producent poreklom iz Brazila. Njemu će se u Karmakomi pridružiti Feloneezy i Tadi sa izborom najsavremenijih trendova u elektronskoj muzici.

DJ Fett Burger Times Square

U petak društvo koje vam je dovelo DJ Deepa I Volcova nastavlja seriju haus žurki na kojoj ovog puta gostuje DJ Fett Burger. Ovaj Norvežanin stoji iza nekoliko lejblova: Sex Tags Mania, Sex Tags Amfibia, Sex Tags UFO, Mongo Fett, Digitalized Planet B i sada ugašene saradnje sa Jaydom G na lejblu Freakout Cult. Vodi Trushmix seriju mikseva i brat je čuvenog DJ Sotofetta.

Pratite Karmakomu na Instagramu i Fejsbuku