Dannic ponovo oduševio Serbia Wonderland publiku!

Sinoć se u Depo Magacinu održao pravi audio i vizuelni spektakl na kom su ispisane nove stranice predivne Serbia Wonderland bajke uz poznatu holandsku zvezdu Dannic-a koji je, uz vrhunsku rasvetu i ozvučenje, svojim raznovrsnim setom očarao sve prisutne.

Zbog neverovatnog oduševljenja publike Dannic se odlučio da produži svoj set za nešto više od pola sata kada nas je proveo kroz mnogo različitih žanrova zbog čega će se njegov nesvakidašnji nastup definitivno dugo pamtiti.

Pored njega, nastupala je i domaća ekipa koju su činili pobednik DJ konkursa – Dujak, koji je otvorio Serbia Wonderland u laganom stilu, nakon njega su Aero i Stereo Republic nastavili da pripremaju publiku za svima dobro poznat #porngroove zvuk koji su vrteli Divolly & Markward. Sledeći za pultom bili su Cavin Viviano i Vandal Steve koji su ovaj put spremili drugačiji set nego inače, a zatim je na binu izašo i Pessto neposredno pre Dannic-a. Erick Kasell i Mad2mad su se idealno uklopili svojim zvukom nakon Dannic-ovog, a majstori trance zvuka – Ikerya Project i Cyber su zatvorili žurku sa progressive, uplifting i psytrance muzikom. Savršeno veče je upotpunjeno nastupima naše ekipe koja je neprekidno održavala idealnu atmosferu!

Iz organizacije kažu: “Hvala prijateljima, izvođačima, saradnicima i svim posetiocima na sjajnoj energiji u toku cele večeri. Vidimo se na sledećem poglavlju Serbia Wonderland bajke!”