Cristian Varela i wAFF ovog leta na Belgreat festivalu

Bliži se jul i najveća letnja žurka u Beogradu! 27 i 28. jula Belgreat vas vodi u egzotično srce prestonice, na prelepu, osunčanu plažu Velikog ratnog ostrva – na Lido.

Autori koje smo dugo priželjkivali da vidimo za pultom uslišili su nam želju – zajedno sa drugim tvorcima sjajnog zvuka kao što su Vinicius Honorio, Felix da Housecat, Goldie, Wise D & Kobe, Andrew Meller, Coeus i Ilija Đoković, ovom prilikom na avanturu kroz beogradsko leto povešće vas legenda tehna i jedan od utemeljivača scene, spektakularno talentovani pionir španskog elektro zvuka, Cristian Varela, ali i dugo iščekivani, unikatno šarmantni Britanac wAFF, koji po prvi put u Srbiju dolazi upravo na Belgreat! Vareline i wAFFove trake, tako potpuno različite, a tako potpuno neponovljive, uvući će nas u bit noći, spajajući neukrotivu muziku sa neukrotivom divljinom Velikog ratnog ostrva.

Podsećamo posetioce da je early bird akcija u toku – festivalske ulaznice već su u prodaji, po ceni od 1490 dinara, na svim Eventim prodajnim mestima, kao i online na njihovoj stranici.