CJ Bolland 15. Aprila dolazi u Beograd

Music Reactions, 15. Aprila u saradnji sa klubom Drugstore Beograd ugostiće belgijskog producenta i DJa, britanskog porekla, CJ Bollanda. 

CJ Bolland je jedan od najcenjenijih pionira elektronske muzike. Na sceni je aktivan preko 30 godina i bio je jedan od prvih producenata koji su potpisali za legendarnu izdavačku kuću R&S. Priznat je kao producent vizionar i autor je nekoliko planetarno poznatih hitova, kao što su: „Camargue„, „The Prophet„, „Sugar Is Sweeter„, “It ain’t gonna be me” itd. Neki od ovih hitova svojevremeno su pronašli svoje mesto pri samom vrhu UK chart liste, koja uključuje sve izvođače i žanrove. Savremeni nastupi CJ Bollanda se ističu energijom i raznovrsnošću zvuka. Upravo zbog toga je čest gost nekih od najprestižnijih festivala i svetskih klubova:  Berghain, Reaktor, Dour Festival itd. Muzika koju producira i prezentuje CJ Bolland nosi futurističku poruku, ujedno je eksperimentalna i plesna, klubska. Njegovo gostovanje u klubu Drugstore, 15. Aprila, je prilika za starije poštovaoce elektronskog zvuka da čuju izvođača uz čije su albume odrastali, ali i za mlađu publiku koja sigurno poznaje njegove kultne hitove kao nezaobilazni deo baštine kulture elektronske muzike.

Pored CJ Bollanda ove večeri u velikoj sobi popularne beogradske „Tehno katedrale“ nastupiće još 4 DJa. Gost iz Splita (Hrvatska) El Commando član TAMAN ekipe, zatim RAR ko-osnivač i rezident Music Reactions organizacije i još Chorbika i Edin, jako dobro poznati domaćoj publici, koji će za ovu priliku pripremiti specijalni b2b set. Karte možete kupiti na svim prodajnim mestima Tickets.rs i online na njihovom prodajnom servisu, i na servisima Resident Advisor i Eventix.

Gostovanje CJ Bollanda u Beogradu je prava poslastica za sve ljubitelje elektronske muzike i već sada možemo reći jedno od najznačajnijih gostovanja ove godine.

Music Reactions je organizacija koje postoji 5 godina i svojim intenzivnim aktivnostima na elektronskoj muzičkoj sceni, pre svega Beograda ali i Srbije, profilisala se kao jedna od najaktivnijih u regionu. MR se bavim organizacijom i promocijom događaja i kulturnih programa baziranih na vrednostima kulture elektronske muzike.