Četvrta žurka Blender All Stars 10. avgusta u Barutani

Četvrto izdanje Blender All Stars koncepta žurki u Barutani, zakazano je za subotu, 10. avgust. Te večeri za pultom će se naći iskusni gradski di-džejevi koji predstavljaju andergraund klupsku scenu – Mancha & Mark Panic, kao i mladi talenat domaćeg klabinga – Teo Trunk.

Ulaz na Blender All Stars 4 žurku je besplatan do ponoći, dok je nakon toga cena ulaznice 500 dinara.

Mancha je iskusni beogradski di-džej koji već dugi niz godina maestralno diriguje našom klupskom scenom.Di-džejingom je počeo da se bavi davne 2002. godine, započevši svoju karijeru prvim rezidenturama u klubovima Akademija, Kuća i Incognito, puštajući techno. Od tada je puštao muziku u svim vodećim klubovima u Beogradu, zemlji i regionu. Nastupao je na velikim festivalima po regionu i mnogim klubovima. Od 2010. godine objavljuje muziku za etikete FreshinA must have i Mirabilis i Mad Mole Music, dok njegove trake puštaju i podržavaju mnogi izvođači na domaćoj i evropskoj undergroundsceni. Muzika koju producira i pušta varira od deep house, preko house do techno zvuka. Zajedno sa Markom Panićem pokrenuo je projekat Belgrade Afterhours, koji je trenutno najposećeniji after party koncept u Beogradu.

Mark Panic svoju karijeru započinje 2000. godine kao trance di-džej. Oprobavši se u raznovrsnim muzičkim pravcima, iskusno se poigrava sa najrazličitijim žanrovima. Njegov stil je poslednjih desetak godina definisan progressive house zvukom u čijoj se fuziji mogu čuti technotech house i deep house, ukomponovano s ukusom, kroz zavidnu tehniku miksovanja. U svojoj dugogodišnjoj karijeri nastupao je po svim underground beogradskim klubovima, kao i u klubovima širom zemlje, a u više navrata nastupio je na velikim festivalima u Srbiji i regionu.

Teo Trunk je projekat iz koga stoji mladi beogradski di-džej i producent Božidar Surla. Bio finalista prvogSunday Beat Talents takmičenja, a osnivač je projekta #popwillkillyou. Nastupao je sa brojnim izvođačima svetske house i techno scene, među kojima se izdvajaju: Nicole Moudaber, Luigi Madonna, Henry Saiz, Aril Brikha, Jan Blomqvist. Našao se na bini brojnih domaćih festivalima, poput EXIT-a i Lovefesta.