Bizzare Contact & Tristan u Barutani [Delimo Karte]

Stiže prava poslastica za beogradske trensere i to u prostoru u kom se tradicionalno održavaju najbolje trens žurke – beogradskoj Barutani! Ovog petka, 22. maja, u ovaj kultni klabing prostor stižu isto tako kultni Tristan i sastav Bizzare Contact koji će nastupiti uz domaću podršku u sastavu Aquapipe, Sivi & Albert.

Sa karijerom dugom koliko i psy-trance istorija i konstantim puštanjem na najznačajnijim festivalima širom sveta, Tristan i njegova muzika imaju veliki broj pratilaca koji vole njegovo full-on putovanje u duboki žamor psihodelije. Njegov urođen osećaj za dancefloor i puna snaga psihodeličnih momenata, postavlja ga u ligu producenata najvišeg kalibra. Sarađivajući sa skoro svakim velikim imenom trance scene on je počasni član NANO Records familije. Za one koji ne znaju – Bizzare Contact čine dva člana, Didy Ezra i Gady Ezra. Njihove pesme su izdat za kompilacije širom sveta, uključujući etikete poput Com.Pact, HOMmega, Mainstage, FinePlay, Noga, Alchemy, Utopia, Shiva Space Japan, Phonokol itd. Ono što će posebno obradovati fanove ovog dvojca jeste da ovih dana Didy & Gady vredno rade kako bi svojoj vernoj publici ubrzo predstavili nov materijal. Do tada – Beograđani će imati priliku da ih čuju i vide uživo uz Tristana u Barutani ovog petka, 22. maja! Ulaznice za ovaj događaj mogu se kupiti u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com, po ceni od 800 dinara.

The Clubber Vas vodi na Bizzare Contact & Tristan u Barutani!

KAKO DA OSVOJITE KARTE?

Da biste učestvovali u nagradnoj igru, sve što je potrebno jeste da na našoj facebook stranici The Clubber lajkujtete i šerujete ovaj članak koristeći hashtag #theclubbermag (post ostavite da bude ”public” kako bi videli da je podeljen pri odabiru dobitnika) a nakon toga Vaše ime i prezime ostavite ovde u članku ispod u komentarima.

Delimo 2×2 ulaznice. Dobitnici karata biće odabrani slučajnim odabirom, dok će njihova imena biti na spisku na ulazu. U igri učestvuju samo oni koji ispune sva tri uslova (like + share + ime u komentaru) Dobitnike ćemo obavestiti u petak oko 15h. Hvala svima  i srećno!