Be-At TV večeras prenosi Andrew Mellerov set

U ponedeljak, 29. aprila, jedan od najvećih striming servisa na svetu Be-At TV prenosiće set domaćeg di-džeja i producenta Andrew Mellera, kao lajv video na svojoj Fejsbuk stranici. U pitanju je Mellerov set sa Blender žurke u beogradskom Hangaru, na kojoj su nastupali Hot Since 82, Wise D & Kobe i IDQ. Meller je te večeri zatvarao žurku, a na događaju je bilo 4000 ljudi.

Osim Be-At TV, live video će biti krospostovan i na Blender i Hangar Fejsbuk stranice, na kojima će takođe moći da se prati od 9 uveče kada kreće prenos. Video je snimao OSC visual.

Andrew Meller je požarevački di-džej i producent poznat po hitovima Born Slippy (Reincarnation Mix), Insomnia i Godfather’s Dance. Na sceni je od 2009, kada je osnovao projekat ReWire, čiji je rezultat preko 60 izdanja i nastupi širom regiona. Andrew Meller alijas koristi od 2014. godine, što prati i probijanje na globalnu scenu – pre svega remiksom Underworldove trake Born Slippy.

Trenutno, Meller ima aktuelno izdanje za Saved Records, EP-saradnju sa CJ Jeffom, i sprema se za turneju po Kini na koju kreće 19. juna.