Foto: Stefan Danilović

Antigone 22. juna pred beogradskom publikom u klubu Drugstore

Pravac sa pročelja francuske tehno scene, među zidine Drugstore bašte u petak 22. juna 2018. dolazi Antigone.

Osim značaja koji zahteva da ga dobar deo Drugstore publike prati u stopu, ambicija ovog producenta znači takođe želju da bude prepoznat kao jedan od stubova tehno scene u Beogradu. Njegovo ime je Antonin Jeanson i jedan je od inostranih DJ-eva koji Drugstore bez poštede tretira kao svoju kuću.

Poslednji put je nastupio u katedrali u oktobru prošle godine, suočavajući nas sa majstorskim celovečernjim iskustvom, kakvo nije dozvoljavalo razmene komentara u toku večeri. Na kraju tada predstavljenog seta, među mnogobrojnom publikom koja je nežno vraćena tišini u već kasnim jutarnjim satima, čulo se mnoštvo komentara. Slikovit, a sažet opis glasi: Antigone je održao čas muzičkog. Njegova ambicija da u rustičnom ambijentu Drugstore Garden-a napravi celovečernji spektakl rezultovaće još jednim svedočenjem njegovoj neumornoj kreativnoj produktivnosti.

U petak 22. juna, Drugstore bašta se sprema za doživljaje poput ekvilibrične harmonije života u antičkoj Tebi, ili poput intenzivnih borbi koje su se vodile za prevlast nad ovakvim mestom. Ili pak nešto između, i to zavisno od dela večeri.

Gostoprimljivo ćemo točiti vino, iako ne sumnjamo u Antoninovu izdržljivost. Ostali su zamoljeni da prisustvuju i sami dožive vrhunski poredak harmonije i ritma.

Pratite pripreme za ovaj celovečernji događaj na Facebook-u.