Andrew Meller objavio EP za Saved Records

Nakon sjajnih izdanja čiji su autori Nic Fanciulli, Carl Cox i Zoo Brazil, poznata engleska etiketa Saved Records ugostila je i jednog srpskog producenta!

Požarevački producent i di-džej Andrew Meller za Saved je spremio dve trake – obuhvaćene u EP Godfather’s Dance. EP za Saved zvanično izlazi 14. septembra, a trenutno je dostupan u pre-sale-u na sajtu Beatport.

Prva traka Godfather’s Dance predvodi izdanje i već neko vreme je tajno oružje setova velikog imena i vlasnika lejbla Nic Fancullija, kao i Technasie, Andrea Olive, Richy Ahmeda, Steve Lawlera, Matthias Tanzmana… Ova traka lepo se uklapa u energiju svakog kluba svojom toplom i fanki bas linijom, zvukom koji sve vreme buja i tribal perkusijama sa pridodatom trubom.

Honey, druga traka izdanja, ima nešto opasniji zvuk, satkan zloglasnim sintisajzerom i jakim basom koji u svojoj kombinaciji savršeno tresu malo jače floor-ove.

Od kako je u poslednje vreme obuzeo Beatport chartove svojim trakama Insomnia i Born Slippy,  Andrew Meller nastavlja sa sjajnim izdanjima. Jedva čekamo da čujemo šta će sledeće izbaciti iz svog muzičkog studija.