Nova Bittersweet žurka stiže u sklopu 20/44 vikend speciala!

20. maja će „brod“ zapljusnuti muzički talasi Jennifer Cardini i Manuel Fischera, dok kapetansku kapu nosi Kristijan Molnar.

Beogradski klaberi će se u petak koji je pred nama naći negde između Ciriha, Kelna i Beograda, a sve pod svodovima kultnog kluba 20/44. Za DJ pult popularnog „broda“ stižu dva gosta, a domaćin večeri će biti, već dobro poznat regionalnoj muzici – Kristijan Molnar.

Dama među gospodom – Jennifer Cardini, DJ veteranka sa decenijskim stažom i dalje ume da ubaci u trans svojim avangardnim zvukovima. Cardini je rezident kluba Rex, ali je uvek lepo prihvate i plesni podijumi klubova Panorama Bar, Fabric i Nitsa. Jennifer se ne snalazi sjajno samo u DJ boothu već i u studiju i to uglavnom za izdavačku kuću Correspondant na čijem se čelu i nalazi, ali potpisuje i izdanja na labelima Kill The DJ, Crosstown Rebels i Kompakt.

Najmlađi izvođač večeri stiže iz Ciriha i rođen je 1991. godine. Manuel Fisher je pre samo mesec dana delio mikrofon sa Kristijanom Molnarom u njegovoj radio emisiji Christallization, a sada će se zajedno naći iza DJ pulta kluba 20/44. Kada ne pušta muziku, Fisher radi kao selektor kluba Zukunft, menadžer labela WHITE, dok izdaje i za Drumpoet i Tief, a otkriva i čari Berlina iz kojeg se nedavno preselio.

Ova muzička imena će pod jednim krovom okupiti lokalnim, ali i regionalnim klaberima, već dobro poznat DJ Kristijan Molnar. Autor već spomenute radio emisije Christallization, Molnar će se naći na čelu broda 20. maja, u sklopu specijalnog izdanja svoje Bittersweet žurke. Kristijan je na „gorko-slatki“ provod u Beograd do sada doveo imena kao što su Oscar Offermann, Sandrino, Job Jobse, Marcus Worgull, The Drifter, Nuno Dos Santos, Davis, Ron Wilson, Denis, Marjan Felver i drugi, a nema sumnje da će Jennifer Cardini i Manuel Fischer nastaviti tradiciju sjajnog Bittersweet provoda.

Žurka na brodu u petak traje duže jer će od 21:00 publiku zagrevati Manuel Fischer, dok od ponoći pa do 07:00 ujutru DJ kabinom vladaju Jennifer Cardini i Kristijan Molnar. Ulaz je besplatan od 21:00 do 23:00 kada će se naplaćivati 300 RSD tj. 500 RSD u periodu od 00:00 do 05:00. Više informacija možete pronaći ovde.