Evo gde će se posetioci Lovefesta provoditi tokom dana

Posle prošlogodišnje promene lokacije zbog koje je Lovefest za mnoge porastao “preko noći” i ugostio čak 60.000 ljudi, organizatori jednog od najboljih evropskih festivala ne prestaju sa iznenađenjima.

Ovog leta od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji, osim dobro poznatog noćnog programa na Fire, SMF Energy i Jack Live Stage-u, posetioci Lovefesta će i preko dana moći da uživaju na novoj bini koja je smeštena na jednom od najvećih bazena u Srbiji. U okviru dnevnih žurki koje će trajati svakog dana od podneva do 18h nova bina Lovefesta ugostiće najpoznatije di-džejeve iz Srbije, kao i izvođače iz Evrope. Tako će deveto izdanje festivala ljubavi posetiocima pružiti 72 sata neprekidne zabave i novo iskustvo festivalskog provoda.Lovefest by day_1

Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević otvaraju dnevne žurke

U okviru dnevnih žurki na gradskom olimpijskom bazenu nastupiće proslavljeni srpski di-džejevi Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević, kao i Nemanja Vlahović poznatiji kao Manjane. Poslednjeg dana festivala iz Frankfurta na dnevne žurke stiže mlada nada nemačke tehno scene Xara.Lovefest by day

Rezidenti kluba 20/44 dolaze na “Lovefest na vodi”

Kultni beogradski underground splav koga je renomirani časopis Guardian svrstao u deset najboljih svetskih muzičkih klubova, stiže i na Lovefest. Ovog puta zavodljive disko house zvuke popularnog “Broda” na bazen donose di-džej Zule, Trole, Vlada Russ i Prodavac Meda.

Inače, vrnjački bazen je smešten nedaleko od festivalske lokacije, a kao jedan od najvećih u zemlji može da ugosti više od 2.000 posetilaca tokom dana.

Da podsetimo, na Lovefest koji je i ove godine podržan od strane Heinekena dolaze najveće svetske di-džej zvezde među kojima su Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade, James Zabiela, Juan Atkins, Fred P, DJ Qu i mnogi drugi. U okviru Jack Live bine koja promoviše tvrđi gitarski zvuk nastupiće Laibach, Hladno Pivo, Who See, Marčelo, Goblini, Atheist Rap i Eyesburn.
Lovefest 2014_2

Nova cena trodnevne karte od 27. juna  

Od 27. juna cena ulaznice za Lovefest koštaće 27 EUR. Trodnevne karte se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim Eventim i DD Tickets poslovnicama u Srbiji, a u okviru akcije 3+1, svi posetioci koji kupe tri karte četvrtu će dobiti besplatno.