Traumer nije verovao da će ‘Hoodlum’ postati hit

Jedna od najpopularnijih tehno traka izdata u poslednjih par godina svakako je ‘Hoodlum’ francuskog producenta Romain Reynaulda, poznatijeg kao Traumer.

‘Hoodlum’ je izdat za Desolat etiketu u julu 2014. godine, a od tada se našao na brojnim čartovima i kompilacijama. Traku su puštali mnogi izvodjači medju kojima su neka od najvećih imena na sceni. Na pitanje u našem intervjuu, kako gleda na to, Traumer je odgovorio sledeće: ‘Srećan sam i to je sve. Nisam fanatik kada su u pitanju velika didžej imena. Mislim, poštujem ih i volim ali neću da previše histerišem oko toga kada neko od njih pusti moju traku. Samo sam srećan.’

Kada je u pitanju veliki uspeh trake ‘Hoodlum’, Traumer nam je otkrio da njegova očekivanja nisu bila velika.

‘Zaista to nisam očekivao, apsolutno ne. I znate šta, nikada nisam poslao svoje trake Desolatu, to je uradio moj menadžer. Na budem iskren, nisam ni imao puno vere u tu traku kada sam je napravio’, izjavio je Traumer za The Clubber.

‘Hoodlum’ svakako predstavlja jednu od onih traka koju znaju gotovo svi ljubitelji tehno muzike i koju će vreme učiniti klasikom ovog žanra. Nadamo se da ćemo imati prilike da je čujemo večeras u klubu Half.