Tijana Ristić: 2019 pamtiću po…

DOGAĐAJ GODINE?

Definitivno otvaranje novog kluba Half i F1 ozvučenje u istom. Gomila nasmejanih ljudi što se nažalost sve manje može sresti i doživeti u današnje vreme. Pored pozitivne energije koja je glavni faktor, za celokupan doživljaj su naravno pored domaćih izvođača bili zaslužni carevi Sepp i Nu Zau koji su po prvi put u ovom sastavu predstavili svoju muziku našoj publici – i kupili nas!

FESTIVAL GODINE?

Usled previše obaveza ove godine i nisam imala vremena da zujim po festivalima, ali evo jednog koji sam uspela da posetim i koji bih definitivno preporučila svim pravim ljubiteljima kvalitetnog underground zvuka – „Snowman Fest“ početkom godine u planinama Rumunije, na otvorenom, na snegu, ispod jedne tende, u skafanderima, sa previše predobrih i specifičnih setova.

KLUB GODINE?

Half – zato što je pravo osveženje!

DJ GODINE?

Okrenuću se domaćoj sceni, jer imamo prelepih dragulja kojima možemo da se pohvalimo. Dobro je poznato da većina domaćih didžejeva često izvrti bolje setove nego headlineri stranci koji su bukirani. Dakle broj jedan je jedinstveni Goya, kog sam počela da obožavam davnih dana čim sam čula i osetila šta radi za pultom i kakvu energiju ima! A naravno, izdvojila bih i mladog didžeja koji je takođe iz Vojvodine – Runija, jer svojim dugim, dubokim, šarenolikim setovima i emocijom oduševljava sve prisutne i stvara momente koji se pamte ceo život.

TRAKA GODINE?

Opet ću iskoristiti priliku i izdvojiti novog artista sa naših prostora Stoilkua koji je za vrlo kratki vremenski period svojim kvalitetom privukao pažnju mnogih popularnih izvođača u čijim setovima je ova traka neizostavna.

Stoilku – This Ain’t A Love Song

ALBUM GODINE?

Velika ljubav za pravi domaći rap / Smoke Mardeljano – To je Rap (2019)

DJ SET GODINE?

Omiljeni SIT.

“LIVE“ NASTUP GODINE?

Amorf „Snowman Fest“ 2019. Ponton Casa Baraj, Rumunija

GEDŽET GODINE?

/