Teodora Jarić: 2019 pamtiću po…

Dogadjaj godine?

Sunset Team iz Subotice u saradnji sa Kristinom Lalić i RaveOn rezidentima na Olimp bazenima koji se održao 29og juna. Dogadjaj koji ću jako dugo pamtiti zbog fenomenalne energije pod otvorenim nebom na bazenima gde je 700 posetioca neprestano igralo do jutra. Zaista je na sve nas ostavilo jak utisak.

Festival godine?

Od festivala koje sam posetila, LoveFest me ni ove godine nije razočarao. Posećujem ga već 7 godina. Ali ove godine „Energy Stage“ je zaudarao posebnim vajbom. Funky stil pogotovu u setu K-Hand je neprevaziđen. Uopšte koncept DJ-eva, spoj fenomenalnih imena, noviteti u bini i rasveti kao i noviji stil koji su priredili me nisu mogli ostaviti ravnodušnom.

Klub godine?

Novootverni „Half“ u Beogradu. Sve pohvale za ambijent, samu organizaciju i mogućnost posećivanja letnjim, tako i zimskim dogadjajima. Prostori su prepuni pozitivne energije.

DJ godine?

Richie Hawtin, čiji techno zvuk ne može biti neprimećen, a i pohvalila bih Lilly Palmer koja je jako napredovala ove godine.

Traka godine?

Bilo je teško odlučiti se, ali definitivno „SRVD – The yard man“. Možda već nekima poznata, ali kod mene je ostavila poseban utisak.

Album godine?

Julian Jeweil „Transmission“

DJ set godine?

Chris Liebing @ Sonus Festival

“Live“ nastup godine?

Paul Kalkbrenner @ Sonar, 2019

Gedžet godine?

Sjajna Allen&Heath, xone 96 mixeta.