DIVE IN – Luka Čikić i Despić u Ben Akibi

Ovog petka završava se serijal DIVE žurki u klubu Ben Akiba, a zadovoljstvo da zatvori magičan krug uz stalnog rezidenta Despića imaće Luka Čikić.

Njegova muzička naracija plete se kroz špalir žanrova elektronske muzike, nostalgičnog old skul hausa i tehna, tama i svetla, zaraznih ritmova i tajanstvenih melodija. Na sve navedeno dodajte i malo fanka, i dobijate paket drugačiji od ostalih. Svaka odabrana numera deluje kao poglavlje u velikoj i elegantnoj muzičkoj avanturi.

“Budući da dugo nisam bio u Beogradu te se veselim prezentovanju svega novog na čemu sam radio. Mogu očekivati mnogo house vokala uz dobar groove, i obećavam da će se umoriti od plesa. Biće eksperimentisanja sa kombinovanjem žanrova kao i mnogo unreleased muzike“ izjavio je Luka za The Clubber.

Godine 2021. Cikića su primetili agenti cenjene italijanske etikete Multinotes, čije godišnje kompilacije „Various Artists“ je bio deo sa trakom „Floating in Desert“.

Stalna želja za razvojem i eksperimentisanjem dovela je 2023. do novog projekta sa Bonjaski/ After Affair i do stvaranja *GOD Records*.

Prefinjen muzički ukus i inherentna veština za odabir savršenih zvučnih dragulja omogućili su Luki da bude na binama cenjenih klubova širom regiona. Od legendarnog Exit festivala do istorijskog Belog dvora u Beogradu i eteričnog pejzaža Garden of Dreams, Luka je delio stejdž sa legendama – Ame, Adriatique, Jimi Jules, Echonomist, Hernan Cattaneo itd.

Čeka nas jedno predivno veče u Ben Akibi.

Entrance 400rsd (prvih sat vremena ulaz je free)

Info & rez. 060 30 60 131