Danas počinje Lovefest a ovo su tri nastupa koja ne smete propustiti!

Nezapamćeno interesovanje publike i rasprodate karte koje se još uvek traže učiniće da ovogodišnje, najbolje izdanje Lovefesta do sada, ima rekordan broj posetilaca. Organizatori očekuju da će od 3. do 5. avgusta sa svih strana sveta u Vrnjačku Banju doći više od 100.000 ljudi.

Večeras ćemo imati priliku da čujemo Matador-a, Chris Liebing-a i Loco Dice-a, dok su naši predlozi za setove koje ne smete propustiti sledeći:

Rodriguez Jr.

Fire stage 02:00-03:00

Olivier Mateu poznatiji kao Rodriguez Jr. je 2016. godine proglašen za jednog od najboljih lajv ekta od strane renomiranog Resident Advisor-a, a večeras će svoju reputaciju potvrditi pred domaćom publikom. Poznat je po izdanjima za F-Communications Laurent Garnier-a i Mobilee Anja-e Schneider, dok je nedavno izdao i album Baobab.

Dj Deep

Energy stage 04:00-05:30

Cyril Etienne des Rosaies je legenda pariske scene čija karijera traje više od dve decenije. Početak njegove karijere obeležili su nastupi sa Laurent Garnier-om, rezidentura u klubu Rex i radijska emisija ‘A Deep Groove’. Dj Deep je prvenstveno vrteo house, posebno je bio inspirisan zvukom koji je dopirao iz Nju Jorka, dok poslednjih godina pušta techno, iako važi za izvodjača koji savršeno prelazi granice house muzike i tvrdjeg, energičnijeg techna. Stoji iza projekata Adventice i Sergie Rezza, izdavao je za Tresor i rekids i vlasnik je Deeply Rooted lejbla.

DVS1

Energy stage ∼02:00-04:00

Ime koje ne treba posebno predstavljati domaćoj publici svakako je rezident Berghaina DVS1 , koji od sredine devedesetih pomera granice elektronske muzike. Ovaj techno veteran nedavno je proslavio dve decenije HUSH projekta koji uključuje i njegov lejbl. Kako sam kaže, na prvom mestu je DJ, dok iza sebe ima nekoliko veom zapaženih traka poput Black Russian, Confused i Pressure.

https://www.youtube.com/watch?v=JcU6HnDr3n4

Satnicu i novosti vezane za Lovefest možete pratiti na novoj aplikaciji festivala koja je dostupna na Play Store-u i App Store-u. Dostupna je i mapa koja će olakšati snalaženje na festivalu i sada već pet muzičkih bina.