5 stvari koje niste znali o Lei Dobričić

Lea Dobričić proslaviće svoj rodjendan večeras velikom žurkom u Hangaru kada će nastupiti zajedno sa Ilijom Djokovićem i MarkyZ-om. U nastavku možete pročitati pet stvari koje niste znali o jednoj od najomiljenijih domaćih di-džej imena.

Pre nego što si ušla u svet didžejinga sigurno si radila neke poslove kao i većina tinejdžera 🙂 Reci nam šta si sve radila, koji ti je posao bio najinteresantniji, a koji nije bio nikako za tebe?

Još dok sam bila u osnovnoj školi, preko leta sam prodavala sladoled kod bake u Makarskoj, a kao student delila sam flyere za studentske žurke i čak 3 godine sam radila kao konobarica. Pored toga kao tinejdžerka bila sam model za revije, frizure i pozirala sam kao model u umetničkoj školi.
Najinteresantnije od svega mi je naravno bila uloga modela na modnoj pisti, a konobarisanje nikako nisam volela.

Svi koji te prate znaju za tvoju ljubav prema životinjama. Otkrij nam svoju omiljenu životinju i razlog zbog čega ti je omiljena?

Moja omiljena životinja je Jenny, moj pas koju sam usvojila pre 3 godine i od tog momenta ona je postala ljubav mog života.

Od svih destinacija koje si imala priliku da posetiš tokom svojih putovanja, koja ti je najdraža i zbog čega?

Definitivno Tajland! Sve je potpuno drugačije od onoga na šta sam navikla i što sam videla do sada u životu, ljudi su predivni i nasmejani, hrana je fantastična, peščane plaže fenomenalne i zalasci sunca najlepši na svetu.

Uvek si nasmejana i pozitivna, ali sigurno postoji nešto što ume da te izbaci iz takta i naljuti, šta je to?

Retko se ljutim ali ima par stvari koje me poremete, na primer kada neko kasni i ne poštuje moje vreme. Takodje me izbaci iz takta loša hrana jer volim lepo i kvalitetno da jedem 🙂

Otkrij nam šta najviše podiže tvoj adrenalin?

Ovo je lako 🙂 Svaki izlazak na stejdž za mene je veliki adrenalinski šok, ali naravno pozitivan!