Hedlajneri ovogodišnjeg Vibe Festivala Catz ‘n Dogz, važe za vrsne producente i njihovu dosadašnju karijeru obeležilo je mnoštvo uspešnih remiksa. Ipak, izgleda da su nedavno uradili najbolji remiks do sada.

Grzegorz Demianczuk i Wojciech Taranczuk autori su najpopularnijih traka etiketa Get Physical i Dirtybird. Stekli su puno fanova zbog svoje raznovrsne produkcije koja obuhvata sve žanrove elektronske muzike od deep house-a do techno-a.

Novo izdanje koje objavljuju na svojoj etiketi Pets Recordings jeste remiks klasika Marlena-e Shaw iz 1969. godine. Verziju numere Woman of the ghetto od Catz ‘n Dogz za kratko vreme u svojim setovima pustili su velikani house zvuka medju kojima su Jamie JonesClaude VonStroke, Richie AhmedEats Everything, zatim Damian Lazarus i Skream, a remiks se mogao čuti i u emisijama najslušanijih radio stanica širom sveta uključujući BBC radio 1.

U nastavku možete poslušati remiks Catz ‘n Dogz koji će u prodaji biti dostupan od 25. avgusta, dok ćemo dvojac čuti u septembru i kod nas na Vibe Festivalu.

 

Send this to a friend