STATE of RAVE organizuje zvanični after party u klubu Ben Akiba u nedelju, 19. marta, nakon večerašnje žurke. Za prijatnu atmosferu će se postarati polovina poznate Belgrade Afterhours ekipe Mark Panic, finaliste Burn residency takmičenja Popi Divine i Vanyano, te rezident Ben Akibe Adam Atomski, dok je za sve posetioce obezbeđen zdrav doručak u vidu švedskog stola. Ulaznice se prodaju na vratima po ceni od 250 dinara od 5 časova.

PRVI STATE of RAVE U BEOGRADU

Jedan od vodećih inovatora Istočne Evrope, Mihai Popoviciu nastupiće u subotu, 18. marta u beogradskom Depou u okviru prvog STATE of RAVE događaja. Rumunski mag se vraća nakon mesecima prepričavane žurke u srcu Beograda da ponovo oseti jedinstvenu energiju srpske publike. Za istim pultom, pridružiće mu se house duo u internacionalnom usponu Peter Makto & Gregory S, dok će lokalnu podršku pružiti domaći asevi Peter Portman i Hot Tub, te iskusni poznavaoci miksa Marko Vuković i John Belk. Ograničeni broj ulaznica po ceni od 990 dinara prodaje se na blagajnama Eventima, dok će cena na vratima iznositi 1300 dinara.

22:00 – 00:00h – Peter Portman b2b Hot Tub
00:00 – 02:00h – Peter Makto & Gregory S
02:00 – 04:00h – Mihai Popoviciu
04:00 – 05:00h – Marko Vuković
05:00 – 06:00h – John BelkVodimo vas na State Of Rave

Da biste učestvovali u nagradnoj igri, sve što je potrebno jeste da lajkujete stranice The Clubber i State Of Rave, javno podelite (share public) post i zatim u komentarima na facebook objavi ostavite svoje ime i prezime. Dobitnici će biti izvučeni preko random.org. Srećno!

Send this to a friend