Sheela Rahman, poznatija kao Xosar, pokrenula je novi lejbl, Gyrocyre, dok je od juče dostupan za slušanje i ”tizer” prvog izdanja. Nakon prethodnih 12’’ ploča koje je potpisala za etikete poput L.I.E.S., Delsin i Rush Hour“Show Yourself“ izlazi sledećeg meseca i savršeno se uklapa u njene preferencije ka sirovom, “mističnom“ tehnu.

GYROCYRE

U zvaničnoj objavi se otkriveno je po kom “stvorenju“ je lejbl zapravo dobio ime: “Kada svi ljudi na ovoj planeti nakupe u sebi dosta psihičke tenzije, energija se polako prikuplja u oblik sličan utrobi sve dok ne pukne i manifestuje se kao stvorenje poznato pod imenom Gyrocyre. Mnogi nikada ne dozvole ovoj zveri da izađe naplje, i zadovoljni su sa funkcionisanjem na nivoima koje mogu da predvide bez izazva koje Gyrocyre postavlja. On raste jako i pun je nepresušnog potencijala. Gyrocyre i domaćin se susreću licem u lice … a šta se dešava nakon toga može da bude određeno samo po prirodi njihovog srca. Gyrocyre može da im da alate da unište ili da spasu svet, ili same sebe.

Pre nego što “Show Yourself“ izađe 30. Novembra, poslušajte trek sa izdanja pod nazivom “Meanmeat PCP“ u nastavku.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/224290969″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=’450′ iframe=”true” /]

Send this to a friend