Vodimo vas na Raveolution

Svi oni koji su rešili da Srpsku novu godinu počnu tako što će đuskati do zore uz kvalitetan tech-house zvuk naći će se na predstojećem Raveolution spektakl dovodi nam Metodi Hristova i Olivier Giacomotto-a u Depo Magacin 13. januara.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, Win Win shopovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.com.

Metodi Hristov koji dolazi iz susedne Bugarske je jedan od miljenika prestoničkih klabera. Neguje jedinstven stil po kom je prepoznatljiv, a u centar pažnje došao je 2014. kada je izdao traku Step Outside koja je oduševila ljubitelje tech-house zvuka širom sveta. Metodi potpisuje za mnoge velike etikete poput Glasgow Underground, Gruuv, Rejected, Lapsus Music, OFF Recordings, Deeperfect, ViVa Music, Toolroom Records, KD Music i mnogih drugih, a poznat je po tome što pravi mnogo svoje muzike, kojoj posveti bar 50% svakog svog seta.

Olivier Giacomotto već desetak godina nastupa širom sveta i oduševljava ljubitelje tech-house melodija. Zajedno sa John Aquavivom ima i svoju etiketu Definitive Recordings. Giacomotto osim za odličnog DJ-a važi i za vrsnog producenta, tako da je sarađivao sa mnogim poznatim imenima i etiketama poput Suare, Noir-a, Get Physical, Definitive, Plus 8, Great Stuff, Knee Deep In Sound i mnogih drugih.Vodimo vas na Raveolution

Vodimo vas na Raveolution

Da biste učestvovali u nagradnoj igri, sve što je potrebno jeste da lajkujete stranice The Clubber i Raveolution i zatim javno podelite (public share) post i ostavite svoje ime i prezime u komentaru. Dobitnici će biti izvučeni preko random.org. Srećno!

Send this to a friend