Vodimo vas na Drumcode žurku u Hangaru na kojoj nastupa Luigi Madonna

Posle serijala izvanredno dobrih žurki, PLAY nastavlja u najjačem mogućem tempu – žurka najavljena za 3. novembar zapaliće masu jer stiže legendarni Luigi Madonna, jedan od omiljenih techno dj-eva domaćih klabera i zvezda Drumcode etikete. Madonna je ostvario veliku popularnost medju klaberima u Srbiji i njegova traka „Primo“ smatra se jednim od tehno-remek dela koje uvek izaziva vanserijski dobre reakcije kod publike.

Svi oni koji su imali prilike da Madonnu čuju u kultnom klubu The Tube sigurno su oduševljeni činjenicom da se ovaj techno mag vraća u našu prestonicu u jedan od omiljenih party prostora – Hangar Luke Beograd. Karte su u pretprodaji i možete ih nabaviti na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.com.

Delimo ulaznice

The Clubber, u saradnji sa organizatorom dogadjaja, čitaocima deli ulaznice za predstojeći nastup Luigi Madonna-e.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri, sve što je potrebno jeste da javno podelite (public share) post i ostavite svoje ime i prezime u komentarima posta na našoj facebook stranici. Dobitnici će biti izvučeni preko random.org. Srećno!

Delimo ulaznice za Luigi Madonna at Hangar / 03.11.

Posted by The Clubber on Mittwoch, 1. November 2017

Send this to a friend