Legendarni nemački DJ i producent Len Faki stiže nam 9. decembra na Berlinski Zid koji će se održati na Beogradskom sajmu sa početkom u 22h. Ovaj berlinac važi za jednu od najuticajnijih figura u svetu tehno muzike, svrstava se u pionire nemačkog tehno zvuka i oduvaće prestoničku publiku!

Nema bitnog kluba i događaja, na kome Faki u svojoj dugogodišnjoj karijeri nije nastupio. Osim što je redovan na prestižnim festivalima kao što su Awakenings, Tomorrowland, Timewarp i WMC Miami, on je i rezident najpoznatijeg underground kluba u Evropi – berlinskog Berghaina. Vlasnik je kultnog labela “Figure”, koji je najviše zaslužan za oblikovanje, nastanak i proboj onoga što se danas zove – karakterističan berlinski tehno zvuk. Ne sme se zaboraviti da izdaje i za kuću “Ostgut ton”, koja važi za jednu od najprestižnijih u Evropi. Faki je veliki proboj na sceni napravio 2003. godine sa hitom “Just a dance”, a od tada nema značajnog imena koje nije vrtelo njegove trake. Richie Hawtin, Ben Klock, Speedy J, Chris Liebing, Adem Beyer, Marcel Dettman…samo su neka od slavnih imena čiji su setovi nezamislivi bez Fakijevih traka, a i jedan je od miljenika čuvenog Carl Coxa.

Berlinski Zid predstavlja koncept koji je do sada domaćoj publici uspešno prenosio duh nemačkog klabinga i kvalitetnog tehno zvuka uz pažljivo rađen audio/vizuelni spektakl koji ovaj događaj diže na svetski nivo.

Delimo ulaznice

The Clubber, u saradnji sa organizatorom dogadjaja, čitaocima deli ulaznice za predstojeći nastup Len Fakija.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri, sve što je potrebno jeste da javno podelite (public share) post i ostavite svoje ime i prezime u komentarima posta na našoj facebook stranici. Nagradna igra važi do podneva. Dobitnici će biti izvučeni preko random.org. Srećno!

Delimo ulaznice za nastup Len Faki • Berlinski Zid | 9. decembar, 2017. Nagradna igra traje sutra do podneva!

Posted by The Clubber on Dienstag, 5. Dezember 2017

Send this to a friend