Druga noć Fresh Wave Festivala protekla je u znaku nešto komercijalnijeg zvuka na glavnoj bini i sjajne atmosfere koju je od 20 časova započeo DJ Miloš Stankić.

Banjalučki duo Digital Seekers preuzeli su miksetu od Stankića i nastavili u dobrom ritmu. Vrhunac večeri bio je nastup dvojca The Beatshakers iz Beograda koji nisu dozvolili da publika u bilo kojem trenutku miruje.  Više od 5.000 ljudi neumorno je skakalo uz momke koji su drugi put na ovom festivalu.

Nakon nastupa izjavili su da im je ove godine bilo mnogo bolje, i da su oduševljeni koliko je festival napredovao te da ga niko u narednom periodu ne smije zaobići. The Beatshakersi su napravili i više nego dobar uvod za dvojac iz Grčke, popularni Bang La Decks. Iza imena Bang La Decks stoje dvojica misterioznih producenata i DJ-eva koji na svoje nastupe dolaze pod maskama.

Tako su se pojavili i pred publikom Fresh Wave Festivala, koja ih dočekala sa oduševljenjem. Momci iz Atine prvi put su nastupili u BiH a sa Fresh Wave Festivala odnijeli su samo pozitivne utiske. Drugu noć na glavnoj bini zatvorio je Cavin Viviano. Sem dobre muzike posjetioci su imali riječi hvale i za festivalski prostor između tvrđave i rijeke Vrbas, ali i Jager zonu koja nudi mnogo zabave svima koji je posjete.

Večeras na festivalu nastupaju Tomcraft, Roger Sanchez, Nebs Jack, ali i Lale, Petar Cvetković, Marko Nastić. Jednodnevna karta košta 20 KM a može se kupiti na ulazu u festival. Partneri Fresh Wave Festivala su Banjalučka pivara i njihov najpoznatiji brend Nektar pivo, Jagermeister i Red Bull.

Send this to a friend