MIJU predstavlja Srbiju na Influence Warriors večeri tokom ADE

MIJU predstavlja Srbiju na posebnoj The Influence Warriors večeri tokom renomiranog Amsterdam Dance Eventa.

Jedno od novijih imena na domaćoj DJ sceni, MIJU pridobila je najveći broj fanova zahvaljujući muzičkoj selekciji koja poziva na ples.

Kao polufinalistkinja Let’s Mix It takmičenja na kome je zauzela 6. mesto, imala je priliku da na domaće klabere ostavi upečatljiv utisak, a ništa manje ne očekujemo od njenog predstavljanja na Amsterdam Dance Eventu. MIJU je pozvana da nastupi na The Influence Warriors Live Sessions dogadjaju tokom kojeg će se predstaviti po jedan novi talenat iz svake zemlje, te ona ove godine nastupa pod zastavom naše zemlje.

MIJU je prve značajnije korake u karijeri ostvarila na litvanskoj andergraund sceni, a sada je rezident DJ kluba Opium. Kao istinska zaljubljenica u muziku i podijum, MIJU nastoji da svoje slušaoce povede na sonično putovanje tokom kojeg se gubi trag ustaljenih žanrovskih granica, kao i da predstavi neočekivane muzičke zaplete. Zvuk koji od nje možete da očekujete sadrži elemente breakbeat-a, electro-a i old school house-a kroz koji se prožimaju acid i techno, sve uz upečatljivu melodiju koja neodoljivo poziva na ples.