Grupa rejvera koja je proslavila doček Nove godine u velškim dolinama se vratila da očisti smeće koje je ostalo posle ilegalnog rejva.

Više od 1000 ljudi je prisustvovalo 12-časovnom rejvu koji se održao u napuštenoj fabrici u gradu Talivejn. Stanovnici koji su bili udaljeni 5 milja su se žalili nadležnima za buku, dok je policija uhapsila jednog 22-godišnjaka zbog krivičnog dela.

“Policija je radila dan i noć kako bi sprečila dolazak još više ljudi, kako bi ovaj događaj dovela do mirnog kraja, kao iI pribavljanju dokaza radi dalje istrage” rekli su nadležni iz policije.

Lokalni stanovnik Jesse Jones je zabeležio ovaj trenutak video snimkom i rekao: “Svi vi koji ste ih kritikovali da uništavaju ovo mesto i ostavljaju smeće – ne mogu da ih krivim, sada sve čiste.”

Jesse je govoreći za “Wales Online” takodje izjavio:

“Prolazio sam kolima pored njih sa svojim ujakom i video ih na kiši potpune mokre. Ali to ih nije sprečilo da nam nasmejani mašu. Svi su izgledali tako srećno, nastavili smo, ali smo posle 5 minuta morali da se vratimo kako bih snimio ovaj prizor.”

Izvor: walesonline

Send this to a friend