Pod otvorenim nebom kalemegdana, večeras se otvara Barutana, jedan od najpopularnijih letnjih klubova, koji je preko dve decenije okupljalište ljubitelja elektronskog i alternativnog zvuka.

Sedma sezona kultne Barutane otvara se u petak 5. juna nastupima lokalnih di-džej heroja, kada će publiku na muzičko putovanje povesti: guru domaće techno scene, Marko Nastić, Andrew Meller, producent koji osvaja svetske top liste, Vladimir Dragaš koji je u di-džejigu od davne ’95. godine i Kid Kimi koji propagira poseban muzički spektar, dok u svojim setovima eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima.

Vikend otvaranja nastavlja se i sledeće večeri, te će u subotu 6. juna za muziku i dobru zabavu biti zaduženi: Marko Milosavljević, Ilija Djoković i mladi Coeus.

Od druge polovine devedesetih godina, u Barutani su se održali brojni muzički i kulturni događaji. Najlepša letnja pozornica, na Kalemegdanu, bila je domaćin nezaboravnim beogradskim žurkama i koncertima. Posle skoro decenijske pauze, svoja vrata ponovo je otvorila 2014. godine i u proteklih šest sezona, niz događaja ostali su urezani u sećanje mnogobrojnim posetiocima.

Ulaznice za vikend otvaranje kluba Barutana dostupne su putem Cooltix platforme, po ceni od 800 dinara, dok je cena pojedinačne ulaznice 500 dinara.

Send this to a friend