UNTOLD u Dragstoru 14. oktobara

Klub Dragstor će u subotu, 14. oktobra ugostiti jednog od najinteresantnijih tehno producenata današnjice, u pitanju je UNTOLD.

Baziran u Hartfordšajru, severnom predgrađu Londona, Džek Daning poznatiji kao Untold, važi za jednog od odabranih britanskih producenata koji su dali novi sjaj istrošenom žanru dabstep, što je rezultiralo mnogim mutacijama u post-dabstep eri. Untold počinje da izdaje muziku 2008. godine na etiketama kao što su Hessle Audio i Hotflush. Iste godine je pokrenuo Hemlock Recordings, a jedna od zaniminljivosti jeste da se u katalogu iste nalazi prvo ikad objavljeno izdanje Džejmsa Blejka, EP “Air & Lack Thereof”.

Traka koja Untold-a stavlja na tehno mapu je basom zasićena “Motion the dance” nakon čijeg izdanja je pokrenuo novu etiketu Pennyroyal, koja će mu služiti kao platforma za eksperimentisanje ovim žanrom. 2014. godine prvim albumom “Black Light Spiral” objavljuje potpuno novi zvuk i predstavlja se publici u drugačijem svetlu na neočekivan način.

Kao izvodjač Untold sebi postavlja visoke standarde i često nadmaši očekivanja prisutnih: “Kada odem u klub želim da se istopim… Dosta mi je konzervativne ograničene muzike. Nemam priliku da čujem dovoljno divlje stvari, a ja uz to želim da plešem! Pokušavam da oduvam ljude u svojim nastupima”.

14. oktobar čekamo sa nestrpljenjem preslušavajući radove jednog od najinovativnijih britanskih producenata u poslednjih 10 godina. Podršku će pružiti Poor Henry, DJ Lil Taty i SAUD.

Više informacija o ceni ulaznica biće objavljeno uskoro! Pridružite se FACEBOOK EVENT-u za više informacija i pratite Drugstore na Facebook-u i Instagram-u.

Send this to a friend