Ulaznice za veliku novembarsku Modular Journey žurku, na kojoj će nemački dvojac SHDW & Obscure Shape vrteti četvorosatni set, u pretprodaji su još samo danas – javljaju organizatori događaja. Karte se mogu nabaviti na Eventimovim prodajnim mestima po ceni od 990 dinara.

U petak kupovina ulaznica tokom dana neće biti moguća, a karte će moći da se kupe samo na ulazu po ceni od 1200 dinara.

Nakon što su Keith Carnal i Regal prvi put nastupali u Beogradu – u sklopu Modular Journey serijala događaja – Tauten etiketa i Modular Source buking agencija nastavljaju sa frstkamerima. Nemački di-džej i producentski duo SHDW & Obscure Shape stiže u Beograd, 17. novembra!

Osim toga što će ovo gostovanje osvežiti parti ponudu srpske prestonice, organizatori Modular Journey događaja spremili su za nas još jedno iznenađenje: SHDW & Obscure Shape će ove večeri u klubu Drugstore svirati produženi četvorosatni di-džej set!

Domaća podrška na događaju biće SMT#nG i TKNO, a iz Nemačke nam stiže i MilesNitch.

SHDW & Obscure Shape idejni su tvorci klupske večeri From Another Mind – na kojoj su im gosti bili njihovi omiljeni artisti. Shvativši koliko im se muzički ukusi poklapaju, došli su na ideju da ono za šta se njihovo klupsko veče zalaže primene i na izdavačku kuću. Od 2015. godine izdavačka kuća From Another Mind privukla je neverovatnu pažnju i podršku tehno zajednice.

Njihovi setovi spajaju oldskul uticaje sa tehno zvukom karakterističnim za FAM lejbl. Još od ranih dana počeli su sa formiranjem sada zavidne muzičke kolekcije – i baš to se prepoznaje u njihovim setovima: tehno različitih era.

After hearing a lot of great stories about the place, we're really looking forward to play at Drugstore in Belgrade on Friday! Besides that we'll celebrate Conjure's anniversary in Sofia on Saturday.

Posted by SHDW & Obscure Shape on Mittwoch, 15. November 2017

Send this to a friend