Ukoliko do sada niste nabavili ulaznice za ovogodišnje spektakularno izdanje Lovefesta, ovo je vaša poslednja šansa!

Iskoristi akciju koja važi još samo tri dana i uštedi do 40% na cenu karte. Uz kupljene 3 karte, četvrta karta je gratis. Potražite ih na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i putem sajta www.lovefest.rs.

Podsećamo da je Lovefest uskoro rasprodat, trenutna cena ulaznice iznosi 27 evra!

Posle najave imena među kojima su Maceo Plex, Loco Dice, Luciano, Chris Liebing, Matador, Carl Craig i više od 60 izvođača koji dolaze na Fire Stage, te velkog broja bendova iz Srbije i regiona, Heineken Lovefest ima sve izglede da ovog leta ponovo doživi svoje sold out izdanje i to nekoliko nedelja pred početak spektakla.

Broj prodatih ulaznica svakog dana obara rekorde, a ove godine Vrnjačka Banja će biti domaćin gostima iz celog sveta. Prema rečima organizatora, posle brojnih svetskih nominacija, interesovanje inostrane publike je gotovo tri puta veće, pa će tako ove godine Srbiju po prvi put posetiti mladi iz gotovo svih zemalja Evrope, kao i organizovane parti grupe iz Sjedinjenih Američkih Država i Australije.

Poslednja šansa, još samo 3 DANA! Iskoristi akciju i uštedi do 40% na cenu karte! Uz kupljene 3 karte, četvrta karta je…

Posted by Lovefest on Montag, 3. Juli 2017

Send this to a friend