Ulaznice za Green Love Festival po promo ceni do 20. septembra

Miljenik domaće publike Oxia, tvorac čuvenog techno klasika “Domino”, i jedan od najuspešnijih francuskih di-džejeva najavljen je kao hedlajner predstojećeg Green Love Festivala zakazanog za 12. oktobar.

Olivier Rejmond poznatiji kao Oxia je definitivno jedan od DJ-eva kome se prestonička publika uvek iznova raduje. Ovaj Francuz je počeo da miksuje već sa 15 godina, a da producira već davne 1991. godine. Iz njegovog studija izašli su hitovi “Harmonie”, “Whole Life” ili “Housewife” u kolaboraciji sa Miss Kittin, a legendarni “Domino”, sada već klasik sa preko 17 miliona pregleda samo na YouTube-u, je neizostavna traka na playlisti svakog ozbiljnog DJ-a.

Pored Oliviera na Spensu iste večeri imaćemo priliku da čujemo i najpoznatijeg hrvatskog di-džeja, Petra Dundova kao i domaći duo Concrete DJz.

Karte za Green Love Festival dostupne su po promo cenama od 990 RSD do 20. septembra na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i putem sajta Gigstix.com.

Samo do 20. septembra imaš priliku da nabaviš ulaznice za nenadmašivi rejv sa francuskim techno magom OXIOM po ceni od 990 rsd. Ugrabi svoju na bit.ly/GreenLoveOXIA 🙌

Gepostet von Green Love Festival am Montag, 10. September 2018

Send this to a friend