Fortress Music Festival 2018 zakazan je za 24. i 25. avgust na dobro poznatoj lokaciji u Smederevskoj tvrdjavi. Podsećamo da ovogodišnje izdanje donosi i niz novina: dva dana, dve lokacije, četiri stejdža, osam noćnih i dve dnevne žurke, kao i raznovrsnost muzičkih žanrova je definitivno ponuda koja će obeležiti ovo leto!

Ulaznice za festival dostupne su u ograničenom, trećem prodajnom kontigentu i njihova cena iznosi 1190 RSD. Ulaznice možete nabaviti na svim DDtickets prodajnim mestima širom Srbije, kao i u vašoj najbližoj Win Win radnji. Ulaznice za Fortress Music Festival dostupne po ceni od 1190 RSDSmederevska tvrdjava dugi niz godina važi za jedno od najboljih lokacija za organizaciju ovakvih muzičkih dogadjaja u ovom delu Evrope. Medju najavljenim imenima koja nastupaju ove godine su Nakadia, The Mode, TKNO, Andrew Meller, Mirko & Meex i mnogi drugi.

Fortress Music Festival najavljuje i FORTRESS KAMP NASELJE koje će najbrži gosti moći da zauzmu uz kupovinu karata potpuno besplatno. Uz kupljenu ulaznicu za sebe i ekipu rezervišite besplatan šator kapaciteta od 2 do 10 osoba. 

Send this to a friend