Ruski producent i DJ Andrei Gaivoronoskii poznatiji kao Tripmastaz, posle brojnih zapaženih izdanja na etiketama Cocoon, Minus, Recovery Tech, Voltaire Music i drugim, imaće svoje debi izdanje na izdavačkoj kući čiji je vlasnik Loco Dice, Desolat. Ceo EP urađen je analogno i kako kaže Andrei:“Sve je proizvod eksperimentisanja i jam-a.“ Trake se već nalaze u setovima mnogih velikana DJ scene, a tek od novembra trešće zidove svetskih klubova”. Dobili smo promo, poslušali i prenosimo vam šta vas očekuje.

Wax Mania je naziv prve trake. Vrlo sirov tech house, ceo u 909 fazonu. Izraženi otvoreni hatovi, clapovi i vrlo snažan i oštar kick. 4×4 svedena arp melodija zbuniće vas u trenutku, a tek u kombinaciji sa jazzy chordovima i efektima koji dolaze u drugoj polovini trake đuskaćete dokle god traka traje.

Sledeća traka Taped Chrome specifična je po „alarm“ sintovima odsviranim u 2/4 taktu. Kako kažu iz Desolata ova traka snimljena je iz prvog puta. Vrlo moćna bas linija u kombinaciji sa 909 perkusijama uz analogni reverb daje vrlo preteći ton traci.

Broj 3 je traka pod imenom Till Melted. Ovde nailazimo na nešto mračniju muziku čiji mnogobrojni ali suptilni efekti daju na pojačanju tenzije. Srećemo se sa najrazličitijim sint linijama i vrlo uvrnutim perkusijama, ali i kratkim brejkovima koji na krajevima uvek donesu po neki novi element u traku koja vas ostavlja bez daha.

Fuck What You Heard je urađena u malo dubljem house fazonu sa vrlo oštrim, kratkim ali ujedno i vrlo snažnim kickom koji trese zidove klubova. Ovde imamo i vrlo zanimljivu sint liniju koja se kroz traku konstantno pojačava i smanjuje što daje efekat usisavanja u istu.

Ukoliko se odlučite da kupite digitalno izdanje dobićete bonus traku, Ride Heights. Vrlo groovy minimal house zvuk, upotpunjen pump up ritmovima i šaptajućim 4/4 vokalnim loopom koji će se svideti svakom rejveru.

Traklista:

  1. Wax Mania
  2. Taped Chrome
  3. Till Melted
  4. Fuck What You Heard
  5. Ride Heights (samo u digitalnom formatu)

TripmastazWax Mania EP će se naći u prodaji od 2. novembra u vinil, odnosno 9. novembra u digitalnom izdanju.

Tripmastaz – Wax Mania EP [Desolat]
7.5Konačna ocena
Send this to a friend